RSS

NOUL WOLKSWAGEN ISBITTEN – ZYDD

31 Mai

Epoca masinilor clasice a apus demult! Astazi zarim pe strazi din ce in ce mai multi bolizi cu geamuri blindate si fumurii, ca doar e la moda! Multe marci de masini ne iau pur si simplu fata cand le vedem trecand pe langa noi.

Fie ca sunt decapotabile, fie ca sunt de lux, fie ca sunt foarte scumpe, sau intr-un cuvant masini de fitze sau de ultimul racnet, cu toate intra sub auspiciul dorintei fiacaruia, iar aceasta dorinta a masinilor scumpe se cuibareste in mintea multora.

Multe marci de masini reusesc sa-mi ia fata cand le vad trecand pe strada. Am vazut pana acum sute de masini, una si una; marci precum BMW M3, Mercedes-Benz S Classe, Mybach Excelero, Lamborghini Gallardo sau Bugatti Veyron, sunt demult marci apuse in ceea ce priveste DESIGNUL, si din nou spun, DESIGNUL, ce le face inconfundabile din toate punctele de vedere.

Insa, dintre toate marcile de lux, una singura a reusit sa-mi capteze atentia, avand un DESIGN foarte greu de realizat cu toata tehnologia moderna. Este vorba de noul model nemtesc WOLKSWAGEN ISBITTEN – ZYDD. Cateva dintre caracteristicile acestei masini ce tocmai am zarit-o parcata saptamana trecuta pe o strada din Ploiesti, sunt:

  1. Bordul este de un DESIGN aparte, facandu-i invidiosi chiar si pe cei ce dispun de resurse financiare consistente.
  2. Proiectia geamurilor este de un rafinament extravagant, care la prima vedere iti taie pur si simplu respiratia.
  3. In ceea ce priveste tavanul masinii, este usor incovoiat spre interior si inclinat la 35 de grade.
  4. Tabla de pe masina este de un aspect cu totul si cu totul iesit din comun in ceea ce priveste gama de culori cu care a fost proiectata.
  5. Rotile sunt confectionate dintr-un material ce imbina rezistenta la temperature inalte si scazute, dar si la socuri puternice.

Insa ca orice masina, si aceasta are dezavantajele ei, iar cel mai mare dezavantaj este ca poate fi rulata la viteza maxima doar pe autostrazile nemtilor, adica pe Autobahn, asa cum sunt denumite in limba germana, nu insa si pe strazile din Romania.

Pana acum mai multi romani si-au comandat acest WOLKSWAGEN ISBITTEN – ZYDD din Germania, un bolid demn de invidiat la romani si foarte apreciat la scara internationala.

Dar am uitat insa, sa va descriu peisajul in care putea fi privit bolidul de catre toti trecatotii. La iesirea din oras, pe drumul ce leaga Ploiestiul de Targoviste, pe un carosabil “pavat” cu multe gropi, la umbra unui falnic stejar, era parcat un WOLKSWAGEN ISBITTEN – ZYDD, care atragea privirile tuturor celor care treceau prin zona.

Etimologia cuvantului ISBITTEN – ZYDD provine din termenii romanesti “izbit” si “zid” care unite intr-un cuvant si pronuntat sub un accent nemtesc se contopesc in ISBITTEN – ZYDD, mai pe romaneste ca sa ma intelegeti, WOLKSWAGEN izbit in zid…

Bolidul era practic proiectat in acel copac datorita unui grav accident petrecut pe acea sosea.

La ce va gandeati cand ati citit marca noului bolid WOLKSWAGEN ISBITTEN – ZYDD?

Reclame
 
Scrie un comentariu

Scris de pe 31/05/2012 în Uncategorized

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: